Dit zeggen onze klanten

Ocean bottle

Elke Ocean bottle financiert de verzameling van 1.000 plastic flessen in gewicht voordat ze de oceaan binnengaan. Het plastic wordt verzameld door de lokale bevolking in delen van de wereld zonder afvalbeheerinfrastructuur. Vervolgens wordt het verzamelde plastic door de verzamelers ingelverd bij partners zoals Plastic Bank.  Hiervoor krijgezen zij dingen die ze nodig hebben, zoals collegegeld, gezondheidszorg, technische goederen en microfinanciering. Dit ocean-bound plastic wordt vervolgens gebruikt om de Ocean bottle te produceren. Tijdens de productie worden de Ocean bottles voorzien van een NFC Smart Chip om meer plastic te verzamelen bij elke vulling. De Ocean bottles zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar.

Meer lezen >

Ocean bottle bedrukken

Een Ocean bottle bedrukken is het ideale promotiemiddel om de duurzaamheid van uw bedrijf op kaart te zetten. De Ocean bottles kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Ocean bottle te voorzien van een 360 graden full color bedrukking. Wanneer u wat meer luxe wilt uitstralen kunt u ervoor kiezen om de Ocean bottle te graveren. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Ocean bottle met logo

Door het aanbrengen van een logo op de Ocean bottles kunt u uw bedrijf promoten op een duurzame manier. De ocean bottles worden gemaakt van ocean-bound plastic, wat inhoud dat het plastic wordt tegengehouden en verzameld voordat het in de oceaan terecht komt. Elke Ocean bottle met logo finaciert de verzameling van 1.000 plastic flessen in gewicht. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de mail of telefoon. 

Meer lezen >