Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte drinkflessen


Bedrukte drinkflessen

Bedrukte drinkflessen

De bedrukte drinkflessen zijn duurzaam in gebruik omdat ze hervulbaar zijn en sluiten daarom ontzettend goed aan bij de huidige tijdsgeest. De hervulbare drinkflessen dragen namelijk bij aan de milieuvriendelijkheid. Bij Drinkflessenwereld vindt u een breed assortiment aan drinkflessen. Naast de basic modellen hebben wij drinkflessen van Contigo. Deze zijn van uiterst hoge kwaliteit. Dit komt omdat ze uitgerust zijn met de gepatenteerde AUTOSPOUT® technologie waardoor met een druk op de knop de tuit open klapt. Daarnaast zijn de Contigo drinkflessen vrij van de schadelijke stof Bisfenol A. Dit is een stof wat in veel plastic producten voor komt. Naast de Contigo drinkfles hebben wij ook nog een Tritan model met een ingebouwde bluetoothspeaker. De drinkflessen zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar.

Drinkflessen met logo

Uw bedrijfslogo of slogan kunt u bij Drinkflessenwereld op de drinkflessen laten bedrukken. De drinkflessen kunnen in 1 kleur rondom bedrukt worden, maar ook tot in wel 4 kleuren bedrukt worden. Daarnaast heeft u nog bij ieder model de keuze om deze onbedrukt te bestellen. De wat goedkopere modellen zijn vanaf 25 stuks te bestellen. De Contigo modellen zijn vanaf 10 stuks verkrijgbaar en de Tritan met ingebouwde bluetoothspeaker is al vanaf 5 stuks te bestellen.

Drinkflessen met opdruk

Bedrukte drinkflessen zijn ideaal voor gebruik als promotiemateriaal tijdens evenementen of beurzen. Mensen zullen vaak aan uw bedrijf terugdenken wanneer ze uw logo op de drinkfles zien staan tijdens het drinken. Daarnaast kan de drinkfles ook gebruikt worden als relatiegeschenk of giveaway. Bijvoorbeeld het gratis verkrijgen van een drinkfles wanneer iemand zich inschrijft bij uw sportschool.