Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte doppers


Bedrukte doppers

Bedrukte Doppers

Met uw eigen bedrukte Dopper laat u zien dat u niet alleen duurzaam bezig bent, maar daarnaast ook nog een groter doel dient. De drinkflessen zijn bedoeld voor het gebruik van kraanwater, waardoor het gebruik van plastic wegwerpflesjes overbodig wordt. De Dopper is ontstaan toen oprichter Merijn Everaarts een spoor van plastic afval op een festivalterrein zag liggen waar hij destijds werkzaam was. Naast het ontwikkelen van deze fles steunt Dopper ook wereldwijd diverse drinkprojecten met een deel van de omzet zodat een groter deel van de bevolking toegang heeft tot veilig drinkwater. Door het slimme design van de fles kan deze in drie delen uit elkaar gehaald worden en hierdoor gemakkelijk schoon te houden is.

Doppers met logo

Bij Drinkflessenwereld heeft u verschillende mogelijkheden voor de bedrukking. Zo kunt u het ontwerp in twee verschillende afmetingen laten bedrukken, maar u kunt er ook voor kiezen om uw ontwerp rondom te laten bedrukken. Doordat de bedrukking in full color wordt gedrukt, geeft dit u de mogelijkheid om uw ontwerp volledig naar eigen wens te creëren. De Dopper is vanaf 12 stuks verkrijgbaar.

Doppers met opdruk

De Dopper in combinatie met uw opdruk zorgt ervoor dat u een goede indruk achter laat bij zowel uw werknemers als potentiele klanten. Het product is ideaal voor als giveaway of als relatiegeschenk. Met een Dopper laat u zien dat u bewust bent van de huidige maatschappelijke problemen en een bijdrage levert aan het creëren van een betere wereld. He product zal zeker van positieve invloed zijn op de bedrijfsnaam. Mensen zullen de Dopper dan ook met open armen ontvangen vanwege de achterliggende gedachten!